برنارد باژوله، رئیس سرویس اطلاعات خارجی فرانسه، در کنفرانس امنیتی دانشگاه جرج واشنگتن (۲۷ اکتبر ۲۰۱۵)، که دو هفته قبل از حادثه ۱۳ نوامبر پاریس برگزار شد، گفت:
«خاورمیانه هیچوقت از وضع کنونی به وضع سابق بازنخواهد گشت. سوریه و عراق هیچگاه وضعیت و فرهنگ ماقبل کنونی را نمیتوانند اعاده کنند. سوریه هماکنون تقسیم شده. رژیم سوریه فقط بخش کوچکی از سوریه را اداره میکند. شاید کمتر از یک سومی کشوری که پس از جنگ جهانی دوم ایجاد شد. شمال در کنترل کردها است. و «ما» بخش مرکزی را داریم تحت کنترل داعش. وضع عراق هم همینطور است.»
بخش مرکزی سوریه که برنارد باژوله اعلام کرده تحت کنترل آنهاست، منطقه ای از سوریه است که هم اکنون تحت تسلط داعش به شمار می رود.
این اظهار نظر رییس سرویس فرانسه حاشیه ساز شده است
دربارهی تکمیل نقشه دشمن در تغییر رفتار جمهوری اسلامی
⭕️ سال هاست که شیطان بزرگ از براندازی جمهوری اسلامی ایران ناامید شده است. آنها انواع جنگ های رو در رو را آزموده اند. «در دوره ی ده ساله ی اول(پیروزی انقلاب)، با توطئه ی براندازی سخت - جنگ تحمیلی و تحریم اقتصادی - شروع کردند؛ اما نتوانستند کاری بکنند ... در دوره ی بعد، براندازی نرم را دنبال کردند - تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی - که آن هم به جایی نرسید.29/3/85» اما امروز نقاب بر چهره کشیده اند. حرف هایشان را تغییر داده اند و «میگویند ما تغییر نظام را نمیخواهیم» تنها به دنبال این هستیم که ایران رفتارش تغییر کند.
⏪ اما ملت ایران به خوبی می داند که «تغییر رفتار با تغییر نظام هیچ تفاوتی ندارد؛ درست همان است؛ یعنی تغییر آن سیرت اسلامی ... تغییر رفتار یعنی شما از آن چیزهایی که از لوازم قطعی و حتمی حرکت به آن سرمنزل است، دست بردارید؛ از آن کوتاه بیایید و نسبت به آن، اهتمام خودتان را از دست بدهید21/12/93» و این تغییر به این معناست که «باقی ماندن نام جمهوری اسلامی و حتی حضور یک معمم در رأس آن مهم نیست، مهم آن است که ایران تأمین کننده ی اهداف آمریکا، صهیونیسم و شبکه ی قدرت جهانی باشد. 20/7/94»
برنامه کنونی آمریکا، تغییر رفتار ایران است. جریان غرب گرای داخلی هم در این پازل بازی می کند و این روزها فعالیت خود را در رسانه ها و تریبون های مختلف در نزد افکار عمومی افزایش داده است. به نظر می رسد این برنامه سه ضلع دارد؛ اضلاعی که هر کدام یکی از پایه های حیات مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده است.
هفته گذشته تحول مهمی در مراودات نظامی میان ارتش کشورمان با کشورهای دیگر رخ داد و امیر خلبان حسن شاهصفی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سفری به کشور چین، ضمن دیدار با فرماندهان نظامی این کشور از صنایع هواپیماسازی چین و همچنین یکی از یگان های نیروی هوایی ارتش این کشور بازدید کرد.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، به نقل از روزنامه «صدی»؛ «ظافر العجمی» آکادمیک کویتی، واگذاری سامانه موشکی اس-300 به ایران از سوی روسیه را ضربه سنگینی به قدرت دفاعی هوایی و هجومی کشورهای عربی عنوان کرد.
بر پایه این گزارش؛ العجمی طی پیامی در توییتر قرارداد روسیه با ایران برای واگذاری اس-300 را به معنی وداع با قدرت هوایی کشورهای عرب حاشیه خلیج {فارس} توصیف کرد.
العجمی در ادامه افزود: «تنها راه برای به هم زدن قرارداد روسیه و ایران این است که کشورهای عربی قراردادهای کلانی با روس ها منعقد کنند.»
لازم به ذکر است که سخنگوی هیئت روسی شرکت کننده در نمایشگاه بینالمللی هوایی امارات به خبرگزاری تاس گفته است که اوایل سال آینده میلادی قرارداد جدیدی برای فروش سیستم دفاع ضد موشکی اس-۳۰۰ به ایران امضا می شود.
وی روز گذشته گفت که مذاکره با طرف ایرانی در مورد جزئیات قرارداد ادامه دارد و این مذاکرات دست کم تا اوایل سال میلادی ۲۰۱۶ (حدود دو ماه دیگر) طول خواهد کشید.

افراد محلی میگویند که او تمایل دارد همیشه هفت یا هشت زنش در کنارش باشند. پسران و همسرهایشان و تمامی فرزندانشان هم در اتاقهای اختصاصی خود در همان ساختمان زندگی میکنند، اما آشپزخانه آنها مشترک است.
همسران این مرد به نوبت آشپزی میکنند. دختران او نیز همیشه مشغول نظافت خانه و شستن ظرفها هستند. مردان خانواده نیز کارهای خارج خانه نظیر کشاورزی و دامداری را انجام میدهند. میزان مصرف مواد غذایی این خانواده نیز درخور توجه است؛ مصرف روزانه 90 کیلوگرم برنج و حدود 59 کیلوگرم سیب زمینی به طور قطع یکی از دغدغههای اصلی آنها است. البته آنها به منابع خودشان دل بستهاند و هرز گاهی نیز دیگران به آنها کمک میکنند.



