به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در تیپ مستقل 388 پیاده مکانیزه شهید سرلشکر حیدر شهرکی ایرانشهر از آمادگی رزمی این تیپ بازدید و در جمع فرماندهان و کارکنان این یگان، ارتش جمهوری اسلامی ایران را ارتشی انقلابی، دیندار و ولایتمدار خواند.
وی همچنین ارتش جمهوری اسلامی ایران را از سایر ارتشهای جهان متمایز دانست و گفت: وجه تمایز ارتش ما با سایر ارتشهای جهان، انقلابی بودن، ولایتمداری و دینداری است.
فرمانده کل ارتش از یگان بهداری و شهرک شهید نامجوی این تیپ نیز بازدید و در دیداری چهره به چهره با خانواده های کارکنان، مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داد و دستورات لازم را برای رفع موانع و مشکلات صادر کرد.
لازم به ذکر است فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر خود به تیپ 388 پیاده مکانیزه ایرانشهر از یگانهای خودرویی، آمادی و رزمی بازدید به عمل آورد.
همیشه از حرمت بوی سیب می آید صدای بال ملائک عجیب می آید
سلام! ضامن آهو دل شکسته ی من به پابوس نگاهت غریب می آید
طلای گنبد تو وعده گاه کبوتر هاست کبوتر دل من بی شکیب می آید
برات گشته به قلبم مراد خواهی داد چرا که ناله ی “ امن یجیب “ می آید
به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز(چهارشنبه) با تقاضای تغییر دستورکار جاری صحن علنی مجلس و بررسی با اولویت لایحه تسری حق ارشدیت نیروی انتظامی به ارتش و سپاه موافقت کردند.در جریان بررسی این تقاضای تغییر دستور فتحالله حسینی نماینده مردم قصرشیرین به عنوان متقاضی این تغییر دستور در جلسه علنی امروز مجلس اظهار داشت: حق و حقوق ارشدیت برای نیروی انتظامی اعمال شده اما ارتش و سپاه مشمول این حق و حقوق نمیشوند. برادران ارتشی و سپاهی از نمایندهها انتظار دارند که این حق و حقوق برای آنها هم لحاظ شود و مکررا این درخواست را مطرح کردند.به گفته نماینده مردم قصر شیرین در مجلس، با توجه به ارائه این لایحه از سوی دولت مشکل بار مالی نیز در این زمینه وجود ندارد. نمایندگان مجلس این تقاضای تغییر دستورکار مجلس را با 138 رای موافق، 10 مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر به تصویب رساندند بنابراین این لایحه با اولویت در دستور کار مجلس قرار گیرد. به گفته محمدحسین فرهنگی عضو هیئت رئیسه مجلس لایحه تسری مواد 79 و 83 قانون استخدام نیروی انتظامی به کارکنان ارتش و سپاه هفته آینده در دستور کار مجلس قرار میگیرد
وزیر خارجه آمریکا با حضور در شورای روابط خارجی آمریکا به گفتگو درباره مذاکرات هستهای ایران پرداخت و به سوالات «ریچارد هاس» مجری این نشست پاسخ داد.
به گزارش فارس، جان کری در ادامه اقداماتش برای قبولاندن «برجام» به سیاستمداران و مردم آمریکا،امروز جمعه با حضور در شورای روابط خارجی آمریکا درباره مذاکرات هستهای ایران سخنرانی کرد.
در ابتدای این نشست «ریچارد هاس» رئیس شورای روابط خارجی آمریکا از کری پرسید: «از نظر شما ما از توافق هستهای با ایران چه به دست آوردهایم و ایران چه به دست آورده است؟».
وزیر خارجه آمریکا جواب داد: «ما در حال کسب ایمنی و امنیت برای اسرائیل و منطقه هستیم که هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد».

به گزارش پایگاه مردمی ارتشبه نقل از گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا(ص) در محفل انس با قرآن که در مرکز آموزش درجهداری حضرت علی اکبر(ع) اراک برگزار شد، اظهار داشت: با وجود تمامی مناقشاتی که در کشورهای همسایه وجود دارد آسمان کشور ما امنترین آسمان منطقه است، و افزایش پروازهای عبوری از آسمان کشور از 400 فروند در سال 92 به 1400 فروند رسیده که این تعداد علاوه بر پروازهای داخلی است، و همچنین تایید این موضوع توسط سازمان ایکائو شاهد این امنیت است.
وی ادامه داد: پدافند هوایی امروز در بیش از 3600 نقطه از کشور گسترش دارد، و تمام سامانههای مورد نیاز اعم از موشکی، توپخانهای، راداری و الکترونیکی بهصورت بومی تولید میشود، و گسترش این سامانههای دفاعی و پدافندی پیامی جز صلح و دوستی و امنیت برای کشورهای دیگر ندارد، و شما میبینید که پروازهای بینالمللی با تعامل و تفاهم و با امنیت از کشور عبور میکنند و ما در این فضا حتی رزمایشهای نظامی را هم بدون هیچ اتفاقی به انجام میرسانیم.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی در پایان گفت: این امنیت و ثبات حاصل تلاش و زحمات همه همکاران عزیز در جای جای کشور است.
وزیر خارجه آمریکا با حضور در شورای روابط خارجی آمریکا به گفتگو درباره مذاکرات هستهای ایران پرداخت و به سوالات «ریچارد هاس» مجری این نشست پاسخ داد.
به گزارش فارس، جان کری در ادامه اقداماتش برای قبولاندن «برجام» به سیاستمداران و مردم آمریکا،امروز جمعه با حضور در شورای روابط خارجی آمریکا درباره مذاکرات هستهای ایران سخنرانی کرد.
در ابتدای این نشست «ریچارد هاس» رئیس شورای روابط خارجی آمریکا از کری پرسید: «از نظر شما ما از توافق هستهای با ایران چه به دست آوردهایم و ایران چه به دست آورده است؟».
وزیر خارجه آمریکا جواب داد: «ما در حال کسب ایمنی و امنیت برای اسرائیل و منطقه هستیم که هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد».
وزیر خارجه آمریکا در این سخنرانی با اشاره به «برجام» گفت: موضوع آن نیست که پس از ۱۵ سال چه اتفاقی خواهد افتاد موضوع آن است که اگر ما این توافق را نپذیریم فردا چه اتفاقی میافتد».
دیپلمات ارشد آمریکایی در ادامه درباره مفاد «برجام» و جمعبندی مذاکرات هستهای تصریح کرد:«هیچ چیزی در این توافق بر اساس و مبتنی بر اعتماد نیست. هیچ چیز. ما ساده لوح نیستیم».
جان کری با تاکید بر اینکه توافق کنونی مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی خواهد شد، گفت: «اگر ما خواهان عقب راندن ایران هستیم، ما باید علیه ایرانی که سلاح اتمی ندارد این کار را انجام خواهیم داد. با توافق کنونی طی ۱۰ سال آینده زمان گریز هستهای یک سال یا بیشتر خواهد بود».
وزیر خارجه دولت اوباما باز هم در ادامه ادعاهای آمریکاییها درباره ماهیت برنامه هستهای ایران گفت که ما بر اساس این توافق، اطلاعات کافی از برنامه هستهای این کشور و به دسترسیهای خاص دست یافتیم و برای سالها برنامه هستهای آنها با محدودیتهایی همراه شده است.
کری با اشاره به مفاد «برجام» افزود: ما یک قرار و مدار و ترتیبات بی نظیری داریم که بر اساس آن یکی از کشورها(یکی از اعضای گروه ۱+۵) میتوانند بهخ شورای امنتی سازمان ملل رجوع کرده و برای بازگرداندن تحریمها رایگیری انجام دهند.
وزیر خارجه آمریکا در ادامه با برشمردن محسنات «برجام» برای متحدان ایالات متحده گفت: اکنون ما این توانایی را خواهیم داشت که منطقه خلیج فارس و اسرائیل را برای به عقب راندن و مقابله با ایران متحد کنیم.
دیپلمات ارشد آمریکایی با هشدار به کنگره این کشور گفت اگر ما توافق هستهای ایران را تایید نکنیم و آن را رد کنیم، بدون داشتن هرگونه جایگزینی، به خانه اول بازمیگردیم.
جان کری همچنین ادعا کرد: من به شما نمیگویم که ایران تقلب نخواهد کرد چون من این موضوع را نمیدانم اما ما این توانایی را داریم که بدانیم آنها در حال انجام چه کاری هستند.
او بار دیگر این موضوع تکراری را مطرح کرد که با «برجام» و جمعبندی مذاکرات هستهای ایران، منطقه، اسرائیل و جهان امنتر شده است.
وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا با هشدار درباره «جایگزینهای موجود در قبال مذاکرات هستهای ایران» گفت: اکنون انتخاب از بین ایجاد یک سیستمی است که به ما آگاهی و دانش(درباره برنامه هستهای ایران) میدهد یا رفتن به جنگ است.
این تروریست داعشی مواد منفجره را به گونه ای که بار دار به نظر برسد با خود حمل می کرد از چشمان مجاهدان حشد الشعبی دور نماند و در انجام هدف شوم خود ناکام ماند.


به گزارش افکارنیوز، مذاکرات ایران با 1+5 در وین، به ایستگاه پایانی رسید و طرفین به مذاکرات وین، رضایت دادند. متن مذاکرات به همراه 5 پیوست درباره جزئیات فنی و اجرایی در همان روز نهایی شدن مذاکرات، منتشر شد.
در ماده دو (B) پیوست اول مذاکرات وین، توضیحات و جزئیاتی درباره بازطراحی رآکتور آبسنگین اراک منتشرشده است، جزئیاتی که نشان میدهد اگرچه رآکتور آبسنگین اراک در جای خود قرار دارد، لکن دیگر آبسنگین نام ندارد بلکه فنّاوری جدیدی است که توسط غرب وارد میشود و عملاً دانشمندان هستهای نقشی در این بازطراحی ندارند و فنّاوری وارداتی است.