خوش و بش علی دایی با ظریف/عکس



تاريخ : جمعه 26 تير 1394 ا 1:16 نويسنده : عرفان ا
 



تاريخ : جمعه 26 تير 1394 ا 1:13 نويسنده : عرفان ا
ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری:

 

خبرگزاری میزان: براساس اعلام ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری، هلال ماه شوال امشب رویت نشده است.
هلال ماه شوال امشب رویت نشدبه گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری میزان ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام داشت که هلال ماه شوال امشب رویت نشده است.

با توجه به این خبر، روز شنبه اول شوال مصادف با عید سعید فطر و فردا جمعه آخرین روز ماه مبارک رمضان است.


انتهای پیام/
برچسب ها: استهلال ، شوال ، رهبری


تاريخ : جمعه 26 تير 1394 ا 1:3 نويسنده : عرفان ا

 agha24_3

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ۲۰ تیر ماه امسال در دیدار ۴ ساعته با دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی تأکید کردند:

مبارزه با استکبار و نظام سلطه، براساس مبانی قرآنی، هیچگاه تعطیل پذیر نیست و امروز امریکا کامل ترین مصداق استکبار است. مبارزه با استکبار جزء مبانی انقلاب و از کارهای اساسی است، بنابراین، خودتان را برای ادامه مبارزه با استکبار آماده کنید.



تاريخ : پنج شنبه 25 تير 1394 ا 23:55 نويسنده : عرفان ا

 

 

وزارت خزانه داری آمریکا بیانیه‌ای را در ارتباط با اعلامیه چهاردهم ژوئیه ۲۰۱۵
درباره برنامه جامع مشترک اقدام در ارتباط با برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران
منتشر کرد.

به گزارش تسنیم، در این بیانیه آمده است: در تاریخ ۱۴ جولای
۲۰۱۵، گروه ۱+۵ و ایران به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به منظور اطمینان یافتن
از این موضوع که برنامه هسته‌ای ایران کاملا صلح‌آمیز است، دست یافتند. بر اساس
پارامترهای کلیدی برجام که در ۲ آوریل ۲۰۱۵ اعلام شد، برجام شامل ارائه کاهش
تحریم‌های فازبندی شده به ایران در صورت راستی‌آزمایی (تأیید) این امر است که ایران
تعهدات کلیدی خود را اجرا کرده باشد.



تاريخ : پنج شنبه 25 تير 1394 ا 23:53 نويسنده : عرفان ا
پهپادهای انتحاری
 

 

پهپاد انتحاری "رعد 85" و "یسیر" با برد پروازی بیش از صد کیلومتر هرگونه هجمه‌ای را قاطعانه پاسخ خواهند داد.

 
   باشگاه خبرنگاران؛ پهپاد‌های انتحاری نیروی زمینی ارتش، دست بلند نزاجا در سرکوب دشمنانی هستند که قصد ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران را دارند. **پهپاد انتحاری "رعد 85" این پهپاد عملکردی مانند یک موشک "کروز" کوچک دارد که با سرجنگی قدرتمند آماده مورد اصابت قرار دادن اهداف را دارد. سامانه "شلیک کن- فراموش کن (Fire and Forget System)" از ویژگی‌های پهپاد "رعد 85" است و توانایی دریافت مسیرهدف جدید را برای اصابت اهداف نو دارد و دارای برد پروازی بیش از 100 کیلومتر می‌باشد.


تاريخ : سه شنبه 23 تير 1394 ا 1:30 نويسنده : عرفان ا
بر سر رفع تحریم تسلیحاتی ایران توافق شده است

 

به گزارش مشرق، پایگاه خبری «بلومبرگ» یکشنبه شب مدعی شد ایران و گروه موسوم به 1+5 بر سر مسئله تحریم‌های  تسلیحاتی وضع‌شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل علیه تهران، به توافق  سیاسی رسیده‌اند.

بلومبرگ به نقل از «شخصی در مذاکرات وین که خواسته  نامش منتشر نشود»، نوشته است که بر اساس توافق صورت گرفته، این تحریم‌ها به مرور زمان رفع می‌شود. قرار است این مسئله در قطعنامه‌ای که پس از توافق  هسته‌ای در شورای امنیت صادر می‌شود، اعلام شود.

به گفته این فرد، تحریم‌ها به مرور و نه بلافاصله پس از توافق، برداشته خواهند شد. پیش از این خبرگزاری تاس روسیه به نقل از  منابع روس مدعی دوره زمانی 2 تا 8 ساله برای برداشته شدن تحریم‌ها خبر داده و نوشته بود طرف ایرانی محدودیت نهایتا 6 ماهه را می‌پذیرد، اما این خبر  تکذیب شد.

مسئله تحریم‌های  تسلیحاتی که در چند روز اخیر مطرح شده بود، از سوی دیپلمات‌های روس و چینی  مورد حمایت قرار گرفته و کشورهای غربی با آن مخالفت کرده بودند. این  تحریم‌ها اولین بار در سال 2006 به بهانه مقابله با پیشرفت برنامه هسته‌ای  ایران وضع شده و پس از آن هم در قطعنامه‌ای دیگر، تشدید شدند.

هنوز مقامات رسمی به خبر بلومبرگ واکنش نشان نداده‌اند.



تاريخ : سه شنبه 23 تير 1394 ا 1:29 نويسنده : عرفان ا
 
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان نشریه فارن پالسی در مقاله ای با این عنوان که «مشکل آمریکا با ایران، تسلیم نشدن این کشور است و نه برنامه هسته‌ای آن» نوشت: مشکل آمریکا با ایران هرگز برنامه هسته ای این کشور نبوده است. این تصور که هدف از برنامه هسته ای ایران  غنی سازی اورانیوم پنج درصد) مخفی کردن یک برنامه تسلیحات هسته ای (غنی سازی بالای 95 درصد) است و محافظه کارهای آمریکا پیوسته به آن شاخ و برگ داده اند، همواره پوششی برای مخالفت واقعی واشینگتن با ایران و برنامه واقعی واشینگتن بوده است. از نقطه نظر دکترین واشینگتن درخصوص «سلطه جهانی آمریکا»، مشکل آمریکا با ایران استقلال این کشور است. ایران نیز مانند عراق، لیبی، سوریه، ونزوئلا، اکوادور، بولیوی، برزیل، آرژانتین، کوبا، کره شمالی، روسیه و چین برده آمریکا نیست.
واشینگتن نمی تواند به این واقعیت اذعان و اعلام کند ایران در فهرست هدف آمریکا قرار دارد زیرا تسلیم خواسته‌های آمریکا  نمی شود. در عوض واشینگتن تصمیم گرفت یک فضای رعب و وحشت از ایران میان مردم آمریکا و اروپا بوجود آورد. آمریکا این کار را با متهم کردن ایران به تلاش برای ساخت تسلیحات هسته ای و قراردادن چنین تسلیحاتی در اختیار تروریست ها یا استفاده خود از آنها علیه اسرائیل، اروپا و آمریکا انجام داد.


تاريخ : سه شنبه 23 تير 1394 ا 1:28 نويسنده : عرفان ا

 

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی آنچه را که به زعم یک توافق بد با ایران است، اشتباهی تاریخی توصیف کرد.

به گزارش مشرق، به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، موشه یعالون که پیشتر نیز  بارها درباره مذاکرات هسته ای به آمریکایی ها هشدار داده، گفت: امتیازات بی سابقه ای به ایران در مذاکرات هسته ای وین داده شده است.

وی مدعی شد که این توافق با رژیمی انجام خواهد گرفت که بدنبال گسترش تروریسم  در سراسر جهان است و قصد دارد تا جهان آزاد را تضعیف کند. این ادعاها در  حالی مطرح می شود که اساس تشکیل رژیم صهیونیستی در سرزمین های فلسطینی،  اشغالگری و کشتن زنان و کودکان بی دفاع است.

گفتنی است  وزیران خارجه ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه،  چین و آلمان در حال مذاکره در وین بر سر نگارش متن توافق جامع هسته ای  براساس راه حل های بدست آمده در مذاکرات لوزان سوئیس هستند.



تاريخ : سه شنبه 23 تير 1394 ا 1:28 نويسنده : عرفان ا
تعداد چنین زنان مظلوم و بچه‌هایی که پدر ندارند، در مناطق غربی قزاقستان و «آلماتی» زیاد هستند که اکثر قربانیان اصلا با اسلام آشنایی نداشته و نمایندگان فرقه‌های افراطی از این واقعیت سوء‌استفاده می‌کنند که در نتیجه این اقدامات، بیشتر زنان به سوریه می‌روند و در آنجا به جهاد نکاح تن می‌دهند.

  به تازگی در قزاقستان پدیده‌ای شوم با نام «فحشای حلال» در حال شکل‌گیری است که در آن دختران جوان با نمایندگان فرقه‌های افراطی ازدواج می‌کنند و بعد از مدتی شوهران آنها با به کار بردن کلمه «طلاق»، همسران خود را به دوستان خویش تحویل می‌دهند.
 
در این رابطه زنان مطلقه باید با مرد دیگری ازدواج کنند و در صورت عدم پذیرش این امر از سوی آنان، گفته می‌شود که این زنان از قوانین شریعت پیروی نمی‌کنند و این داستان همینطور ادامه دارد.
 
سایت خبری-تحلیلی نور.ک.ز در این زمینه می‌نویسد: در نتیجه این اقدام، زن می‌تواند در طی یک سال با چند مرد ازدواج کند، بچه به دنیا بیاورد که البته نخواهد دانست این بچه مربوط به چه کسی بوده و با چه سرنوشتی روبرو است.
 
فحشای حلال با داشتن چنین خصوصیاتی فرد افراطی را مجاب می‌کند تا زنی که به عنوان همسر برگزیده است بعد از مدت نامشخصی طلاق داده و با سرنوشت نامعلومی در اختیار دیگران قرار بدهد.
 
در این خصوص یک شهروند 35 ساله قزاقستانی در شهر «آتیرائو» با تأکید بر این موضوع که اعضای گروه‌های افراطی به زن به عنوان وسیله نگاه می‌کنند، افزود: وی نیز قربانی چنین تبادلی قرار گرفته است و در مدت پنج سال 9 بار ازدواج کرده و 9 بار با گفتن کلمه «طلاق»، توسط همسرش طرد شده است.
 
به گفته‌ کارشناسان دینی قزاقستان، معمولاً نمایندگان فرقه‌های افراطی اسلامی از این فتواها صادر می‌کنند که در نتیجه آن، در کشور صدها بچه با سرنوشت نامعلوم اینچنینی متولد و بزرگ می‌شوند و زنان مظلوم به جرگه‌های شبه‌نظامیان سوریه می‌پیوندند.
 
در این رابطه «موحدالدین پاتی‌اف» یک دین‌شناس قزاق می‌گوید: با توجه به قوانین اسلام در خصوص طلاق، کسانی که امروزه این کلمه را به سادگی به زبان می‌آورند و باعث از بین رفتن خانواده می‌شوند، نمی‌توانند مسلمانان باشند بلکه نمایندگان فرقه‌های افراطی هستند که به خاطر همبستگی برادرانه‌ خود، می‌توانند زن خود را به دوستانشان بدهند.
 
موحدالدین پاتی‌اف اضافه می‌کند: تعداد چنین زنان مظلوم و بچه‌هایی که پدر ندارند، در مناطق غربی قزاقستان و «آلماتی» زیاد هستند که اکثر قربانیان اصلا با اسلام آشنایی نداشته و نمایندگان فرقه‌های افراطی از این واقعیت سوء‌استفاده می‌کنند که در نتیجه این اقدامات، بیشتر زنان به سوریه می‌روند و در آنجا به جهاد نکاح تن می‌دهند.
 
این کارشناس قزاق ضمن اشاره به ظلم به دین و آغاز فعالیت‌های اینچنینی از 10 سال قبل، اظهار می‌دارد: افراط‌گرایان با این اقدامات و با نام دین، زناکاری را توجیه می‌کنند و کسانی که با دین آشنایی ندارند از اسلام می‌ترسند، اما چاره چیست؟
 
وی در ادامه این سئولات را مطرح می‌سازد که ملی‌گرا‌ها، وطن‌پرستان و شبه‌نظامیان برای زنان قزاقستانی چه کار می‌کنند؟ مدافعان ناموس کجا هستند؟ چرا آنها از دختران خود دفاع نمی‌کنند؟
 
به گفته‌ پاتی‌اف، برای کسی که شناختی از اسلام و دین نداشته باشد تشخیص دادن اینکه چه کسی طبق قوانین اسلام زندگی می‌کند و چه کسی به فرقه‌های افراطی پایبندی دارد، سخت است چراکه تمام آنان نماز می‌خوانند، به مسجد می‌روند و مانند قبل شلوارک‌های کوتاه نپوشیده و می‌گویند که به اسلام سنتی پایبند هستند اما در حقیقت از اسلام حقیقی فاصله زیادی دارند.
 
به عقیده وی، اداره روحانیت مسلمانان قزاقستان به خوبی می‌داند که نمایندگان فرقه‌های افراطی اسلامی چطور عمل می‌کنند اما نمی‌داند چگونه باید با آنها مبارزه کرد.
 
در این رابطه «انگار حاجی امیربیک» یکی از کارکنان اداره امور دینی قزاقستان نیز معتقد است که امامان جماعت مسئول برگزاری مراسم ازدواج و قرائت خطبه عقد، ازدواج این افراد را در مساجد ثبت‌ نمی‌کنند و به همین سبب سلفی‌ها مراسم نکاح را در بین خودشان انجام می‌دهند.
 
وی میگوید: امامان جماعت و ملاهای قزاقستان در مساجد خطبه می‌خوانند اما آنها (سلفی‌ها و دیگر نمایندگان فرقه‌های افراطی) گوش نمی‌دهند و در زمان خطبه با موبایل بازی کرده و یا موسیقی گوش می‌دهند و به دلیل آنکه نهاد جزایی خاصی در این خصوص شکل نگرفته است، نمی‌توان کسی را مجبور ساخت تا به گفته‌های امامان جماعت گوش بدهد.
 
انگار حاجی امیربیک در پایان می‌افزاید: طبق اطلاعات رسمی که توسط «نورلان ارمک‌بایف» دبیر شورای امنیت ملی قزاقستان اعلام شد، در مناطق تحت کنترل گروه تروریستی داعش تقریبا 400 قزاقستانی حضور دارند و از میان قزاق‌هایی که راهی سوریه شده‌اند، تقریبا نیمی از آنها زنان هستند.  



تاريخ : یک شنبه 21 تير 1394 ا 23:55 نويسنده : عرفان ا
.: Weblog Themes By : VioletSkin.lxb.ir :.