
برنامهای به نام «کارزار چهار آفت» برای از بین بردن پشه، مگس، موش و گنجشک راه افتاد تا چین بهشت برین شود. سه حیوان اول را که مردم همیشه میکشتند و در واقع هدف اصلی کارزار گنجشکها بودند.
نیروی اصلی جبهه گنجشکستیزان بچهها بودند که بام تا شام سنگ قلاب به دست به دنبال گنجشکها راه میافتادند. مردم در تمام طول روز با طبل و قاشق و بشقاب سروصدا ایجاد میکردند تا گنجشکها بترسند و روی زمین ننشینند و در هوا از گرسنگی بمیرند.
در سال ۱۹۵۸ جمعیت گنجشکها به شدت کاهش یافت و سال بعد برداشت برنج در کشور به شدت کم شد. جمعیت ملخها و حشرات دیگر به شدت افزایش یافته بود. مقامات چین در سال ۱۹۶۰ دستور توقف گنجشکستیزی را دادند و ساس را در کارزار چهار آفت جایگزین گنجشک کردند ولی دیگر دیر شده بود. دیگر همه جا پر از ارواح سرگردان گنجشکها شده بود که جان انسانها را میگرفتند.
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با پایگاه المانیتور تاکید کرد که واشنگتن بین تحریم و توافق هسته ای باید یکی را انتخاب کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در مصاحبه با پایگاه المانیتور تاکید کرد که واشنگتن بین تحریم و توافق هستهای باید یکی را انتخاب کند.
ظریف همچنین گفت که تعامل با ۶ کشور تصمیمی استراتژیک بود که ایران اتخاذ کرد و این روند رو به پایان است. وی توضیح داد که چطور تعهد او کمک کرد که آرامش خود را حتی وقتی که بسیار خسته بود حفظ کند و در صورتی که این موضوع تا این حد برای کشورش و منطقه مهم نبود امکان داشت که وی واکنش دیگری داشته باشد.
وزیر خارجه ایران درباره خطوط قرمزی که «آیتالله علی خامنهای» رهبر انقلاب تعیین کردهاند و اینکه این خطوط قرمز میتواند دستیابی به توافق را غیر ممکن کند هم گفت: « سخنان رهبر انقلاب تاکید بر مواضعی هستند که از روز اول ما با آنها مذاکرات را آغاز کردیم.»
ظریف در توضیح این مورد گفت: «نخستین روز مذاکرات، درپیامی که در توییتر رهبر انقلاب منتشر شد، عکسی از من و تیم گذاشته شد و در این پیام آمده بود: «من مذاکرهکنندگانمان را قابل اعتماد، متعهد، شجاع و مومن می دانم.» و من در پاسخ به این نوشته با علامت لبخند نوشتم که این عکس در نطنز به همراه تیم گرفته شده است و حمایت رهبری برای تیم ما بسیار مهم است.»
وی درباره «جان کری» همتای آمریکایی خود هم گفت: «جان آدم معقولی است و او میداند که آمریکا باید بین توافق و تحریمها یکی را انتخاب کند. توافق در صورتی به دست میآید و یا شکست خواهد خورد که آمریکا بخواهد تحریمها را بردارد و یا آنها را حفظ کند.»
اسلام با هر دوی این گروه ها مخالف است. دین مبین اسلام به طلب رزق و روزی حلال تاکید ویژه و فراوانی کرده اما از طرفی هم توصیه می کند که گمان نکنید روزی بدست شماست. روزی رسان خداست و بندگان تنها وسیله هستند. یعنی نه از این طرف بام بیفت نه از آن طرف!
در همین رابطه روایت زیبایی از امام حسن مجتبی (ع) نقل شده که می توان به هفت بخش زیر تقسیم نمود:
۱- "در طلب مانند شخص پيروز مكوش."
۲- "و مانند كسى كه تسليم شده به قَدَر اعتماد نكن."
۳- "زیرا به دنبال كسب و روزى رفتن سنت است."
۴- "ميانهروى در طلب روزى از عفت است."
۵- "عفت مانع روزى نيست."
۶- "حرص موجب زيادى رزق نيست."
۷- "به درستى كه روزى قسمت شده و حرص زدن، موجب گناه مى شود." (تحف العقول، ص ۲۳۶)
پس به اندازه تلاش کنیم و بخشی از نیرویمان را صرف طاعت و بندگی کنیم. کاری که امروز کمتر شاهدش هستیم زیرا مردم تمام همّ و غمشان را در طلب روزی قرار داده اند و یا فرصتی برای عبادت ندارند یا اگر هم زمانی می گذارند دیگر حالی برایشان نمانده!
- برای اینکه خداوند راهی برای اینکار معین کرده است. خداوند امر کرده که روزی را طلب نمایید. اما تو می خواهی در خانه خود بنشینی و با دعا روزی را به خانه خود بکشانی!
(داستان راستان جلد اول اثر استاد شهید مرتضی مطهری)
منبع:تراز

به گزارش افکارنیوز، ۱۰ نفر از صهیونیست ها دقایقی قبل با برپا کردن چادر و پخش موزیک مقابل هتل محل مذاکرات تجمع اعتراضی برگزار کردند.
امروز (چهارشنبه) پلاکاردهای در محل برگزاری مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵ با مضامین حمایت از رژیم صهیونیستی و اعلام همبستگی با جنبش آزادیخواهی ایران نصب شده است.
روحانی، ظریف و صالحی را متوقف کنید، آزادی برای ایران امنیت برای اسراىیل از جمله مضامین این پلاکاردهاست.
عمری ماند و دوباره به شبهای روشن رسیدیم. شبهایی که هربار در انتهایش آرزوی دیدار دوباره اش را داریم. شبهای خلوت با خود و او. شبهای دعای خیر و آرزوی سلامتی و بهروزی و عاقبت به خیری برای والدینمان، خانواده، دوستان، همکاران، همسایگان، آنان که در چند صباح کوتاه عمر برکت وجودشان گرمای زندگی را به ما عطا کرد و دلخوشی ها و آرامش را در کنار آنان تجربه کردیم، آنان که گهگاهی از آنان دلخور شدیم و به ستم یا ناخواسته حقی از ما تضییع نمودند و این شبها شبهای آرزوی خیر و خوبی و برکت برای همه آنان است شاید که به روشنای آرزوهای نیک برای همسفرانمان باعث شود آنان هم از تقصیر و قصور هر روزه مان درگذرند و به سبب آرزوهای نیک آنان، لحظه های آرامش، نیکی، پر از شادمانی و لبخند نصیب زندگی ما هم گردد.
شاید که آخرین سهممان از شبهای روشن همین امسال باشد و حتی همین امسال را هم به پایان نبرده و لحظه پایان سفر در لحظاتی نه چندان دور در انتظارمان باشد و آرزوهای نیک برای آنان در سینه مان جا بماند و لبخند رضایت آنان که در حقشان کوتاهی یا ستم کردیم هرگز شکوفا نشود!
فراموش نکنیم هیچ یک از همسفرانمان چه آنان که ما می پنداریم با ما هستند و چه آنان که بر ما، توانایی آن را ندارند که مقدراتمان را عوض کنند. پس به واسطه نقشی که در عالم زحمت آن را می کشند جایز نیست که از دعای خیرمان محروم شوند. اگر همه اینگونه نیاندیشیم همه از آرزوهای نیک محروم می مانیم.
مناسبتها بهانه های نیک گفتن، نیک عمل کردن و نیک اندیشیدن هستند.
انتهای پیام/
مقام معظم رهبری، با تمییز هوشمندانه مختصات یک توافق خوب برای ایران با آنچه که آمریکاییها از عبارت توافق خوب ایفاد میکنند؛ توافق مد نظر مقامات کشور را عزتمندانه، منصفانه و مطابق با مصالح و منافع ملی توصیف کردند.
یک نشریه معتبر نظامی در گزارشی به نوع تسلیحات خریداری شده توسط ارتش آمریکا پرداخته و نوشته که این تسلیحات برای درگیری با کشورهای مانند چین، روسیه و ایران مناسب نیست.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نشریه نظامی گلوبال فایت در مقالهای به برد کوتاه بیشتر بمبها و موشکهای خریداری شده توسط ارتش آمریکا پرداخته و گفته که این بمبها فقط برای پرتاب از هواپیما در کشورهای مانند افغانستان، سوریه و عراق مناسب است.
بر اساس این گزارش، ارتش آمریکا تمرکز خود را بروی خرید بمبهای کوتاهبرد گذاشته و در توسعه زرادخانه موشکهای بردبلند و نقطه زن خود کوتاهی کرده است.
در ادامه گزارش میخوانیم که وزارت دفاع آمریکا بین سالهای 2001 تا 2014، تعداد 304750 سلاح برای درگیری مستقیم در شعاع عملیاتی 80 کیلومتر خریداری کرده است؛ این تسلیحات 96 درصد از خریدهای وزارتخانه را تشکیل میداده است. در همین بازه زمانی، تنها 7109 سلاح بردبلند خریداری شده؛ تسلیحاتی که در شعاع عملیاتی 643 کیلومتری قادر به انهدام اهداف میباشند.
گلوبال فایت در مقام نتیجهگیری فنی از این اعداد مینویسد: کارشناسان به این نتیجه رسیدهاند که تسلیحات بردکوتاه فقط هنگامی موثراند که هواپیما(ی آمریکایی) توانایی نزدیک شدن به هدف را داشته باشد ولی در عمل، انجام عملیات نظامی گسترده علیه مواضع دشمن با استفاده از تسلیحات دقیق (و بردبلند) غیرممکن است.
این گزارش، گفتههای سالهای اخیر ژنرالهای آمریکایی مبنی بر تمرکز عملیاتی پنتاگون بر کشورهای مانند عراق، افغانستان و سوریه را ثابت میکند؛ جاهایی که «هواپیما میتواند بدون درگیری شدن با عواقب کار خود، بمبارن کند.»
در انتهای این گزارش آمده: «این تسلیحات (بردکوتاه و بمبهای
تهران - ایرنا - کاخ سفید اطمینان دارد که یک توافق نهایی با ایران در روزهای پایانی قبل از ضرب الاجل 30 ژوئن حاصل خواهد شد ولی پذیرفت که برخی از جزئیات ممکن است کماکان پس از حصول این توافق مشخص شود.
به گزارش پایگاه خبری 'بلیز' امریکا ، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا پس از توافق نهایی مذاکرات هسته ای با ایران ادامه خواهد یافت یا نه گفت : ما همچنان دیپلماتهایمان را به کار خواهیم گرفت .
وی که برای توضیح بیشتر در مورد این مسئله تحت فشار قرار گرفته بود،گفت : ما متوجه ایم که ضرب الاجل چه معنا و مفهومی دارد. ما حدود دو سال است که در حال مذاکره با ایران هستیم . اکنون زمان آن رسیده که ما به توافق برسیم . '
این رسانه افزود: یک توافق اولیه در ماه آوریل بین ایران و گروه 1+5 متشکل از آمریکا ، فرانسه ، انگلیس ، روسیه ، چین و آلمان حاصل شده است. این توافق ایران را از هرگونه استفاده غیر صلح آمیز منع کرده ولی اجازه ادامه غنی سازی اورانیوم را برای اهداف تامین انرژی را به تهران می دهد.
ارنست گفت : این تلاشی برای رسیدن به توافق نهایی است. بله این یک توافق نهایی خواهد بود. هیچ دلیلی برای این که ما نتوانیم به این هدف دست یابیم و دو طرف نتوانند به آن دست یابند وجود ندارد .