یک روزنامه لبنانی با بیان اینکه رفع تحریم، اساس خواسته ایران در مذاکرات هستهای جاری در وین است، تأکید کرد که این مسئله، کاملا سیاسی است و مسئله فنی نیست.
به گزارش فارس، «مصطفی لباد» تحلیلگر لبنانی در یادداشتی در روزنامه السفیر لبنان، نوشت که در فاصله دو سه روز تا ضربالاجل مذاکرات نهایی میان ایران و گروه «۱+۵» مذاکرات اکنون حول دو محور رفع تحریمها و بازرسی در جریان است.
السفیر با تیتر «توافق هستهای.. نشانههای راهحلهای میانه میان تهران و واشنگتن (به چشم میخورد)» نوشت: دو طرف ایرانی و آمریکایی تلاش زیادی در سالهای گذشته کردهاند و سرمایه سیاسی بزرگی را به کار گرفتهاند به طوری که حل مسالمتآمیز پرونده هستهای ایران، به نقطه مرکزی سیاست خاورمیانهای باراک اوباما رئیسجمهوری آمریکا و عمود خیمه سیاست داخلی و خارجی حسن روحانی رئیسجمهوری ایران تبدیل شده است.
السفیر افزود: راه برای اوباما و روحانی ساده نبوده است. هر دو در داخل کشور مخالفان قدرتمندی دارند که ادعا میکنند این دو در منافع ملی قصور کردهاند. اوباما میخواهد در حالی از کاخ سفید خارج شود که حامل دستاوردی بزرگ در سیاست خارجی، یعنی امضای توافق با ایران باشد و روحانی نیز به دنیال توافقی نهایی است تا نقطه آغازی برای سیاست خارجی دولتش و نقطه اتکایی برای مشروعیتش در دوره دوم ریاست جمهوری باشد.
در ادامه این گزارش آمده است که «باید به یاد داشته باشیم که صرف نظر از اختلافات شدید مرحله آخر، جوهره اصلی توافق، در شهر لوزان سوئیس و در ماه آوریل به دست آمد که از آن به نام پیشنویس توافق جامع و گاهی توافق لوزان یاد میشود. اصل این توافق روشن است: ایران برنامه هستهای خود را طبق شروط و ضمانتهای مؤکدی که (به تفصیل در توافق ذکر شده و) دارای بُعد نظامی نشود، محدود میکند و در مقابل تحریمهای اقتصادی بدون ذکر آن به شکل تفصیلی، برداشته میشود.

سه روز قبل نیروهای ارتش و بسیج مردمی عراق پس از چند روز نبرد خونین با داعش, سرانجام موفق شدند شهر "بیجی" را آزاد کنند.
شهر بیجی که بزرگترین پالایشگاه عراق در آنجا واقع شده است از سال گذشته پس از سقوط موصل عرصه درگیری تروریستها با نیروهای ارتش و مردمی بوده است و بارها کنترل آن بین دو طرف دست به دست شده است.
اینکه چگونه بعد از این همه سال درباره داغی چنین بزرگ، موسیقی، سینما و دیگر هنرها و هنرمندانشان میتوانند سکوت کنند و همچنان مدعی مردمی بودن باشند، یکی از شگفتیها و تلخیهای هنر ماست. اینکه در طول این سالها تنها تولید کننده در این موضوع رسانه ملی بوده است، به جز تقدیر و تشکر، جای این گله هم هست که چرا این همه هزینه برای تولید این آثار، منجر به اثرگذاری و ماندگاری نشده است؟
برای پیدا کردن راه اثرگذاری ماندگار در موسیقی با موضوعی چنین، بهتر است به جای کلیگویی با اثری مواجه شویم که مرحله اثرگذاری را پشت سر گذاشته است و نمونه خوبی تواند بود از آنچه مد نظر است.
«حدیثِ درد» (یا نام دیگرش: شقایق های پرپر) شعری است، سروده استاد حمید سبزواری که ابتدا در همان روزهای پس از واقعه توسط گروه سرود دانش آموزی حزب جمهوری با سرپرستی استاد احمدعلی راغب تهیه و سپس در حضور امام و دیگر مسئولان کشور در حسینیه جماران اجرا شد. عمق تاثیرگذاری این سرود بر امام راحل چنان بود که به گفته استاد راغب، در اجراهای بعدی گروه، حاج احمد اقا قبل از اجرای کارهای جدید، از طرف امام درخواست اجرای این سرود را می دادند.
ماجرای دعوت راغب به حزب جمهوری و سرپرستی آن گروه سرود نیز در جای خود جالب است. دعوتی که گرچه به واسطه روابط عمومی حزب انجام شده بود اما حاصل ضرورت شناسی و درک بالای هنری شهید آیت الله بهشتی و آیت الله خامنهای در آن ایام بوده است. چنانکه در آرشیو افتخارات هنری استاد راغب به واسطه فعالیتهای هنریاش، لوح تقدیر با امضای شهید بهشتی بیش از دیگر اسناد نکتهآموز و جالب است. اینکه روحانیت انقلابی در مرز تحجر و تجددزدگی، همواره معتقد به نوعی موسیقی جریانساز و تاثیرگذار برای جامعه بودهاند.

به من قدرتی ببخش تا هر آنچه که آزارم داده
هر آنچه که مرا تلخ و ناشادمان کرده
هر آنچه از نفرت و انزجار لبریزم کرده
ببخشم و عفـــــو کنم
برون و درون گذشته و آینده را زیبا ببینم
خدایا به من نیرویی عطا کن
تا دل و نـــــان و عطوفت تقسیم کنم
توان و قدرت اندیشه را به من ببخش
تا در کوچه باغهای زندگی گم نشوم
خدایا کمکم کن تا تنها و تنها عابد تو باشم
اما بهنظر میرسد این ادعا حداقل برای کاربران ایرانی رد شده است، زیرا طی روزهای اخیر در گروههای تلگرامی متنی بههمراه لینک وبسایت چت تلگرام انتشار یافته مبنیبر اینکه: «با توجه به اینکه گفته شده بود تلگرام محیطی امن نسبت به سایر رقبا برای کاربرانش ایجاد کرده است، لازم میدانم به اطلاع برسانم چت کلیه گروهها در سایت تلگرام قابل مشاهده است».
آدرس لینکی که در این متن به آن اشاره شده، www.telegramchats.com نام دارد. حال، کاربران با مشاهده چنین پیامی در گروههایی که عضو شدند، نگران شبکه ارتباطی خود مبنی بر رصد مطالب هستند.
تا پیش از این مسئله، تلگرام به یکی از ابزارهای موبایلی کاربران ایرانی تبدیل شده بود. به دلیل انتشار برخی اخبار مبنی بر عدم امنیت در شبکههایی مانند وایبر و واتساپ و رصد اطلاعات، شاهد هجوم قابلتوجهی از کاربران بهمنظور استفاده از شبکه اجتماعی تلگرام بودیم. به نحوی که با بررسیهای صورتگرفته شمار کاربران اپل از بارگذاری این برنامه کاربردی به بیش از ٣٠٠ هزار نفر میرسد که با احتساب شمار مشترکان فقط برنامههای کاربردی اندروید، بهنظر میرسد بالغ بر ١,٥ میلیون ایرانی عضو این شبکههای اجتماعی هستند.
همین مسئله موجب شده تا براساس رتبهبندی صورتگرفته توسط الکسا و طبق میزان ترافیک ورودی- خروجی به سرور تلگرام، آمریکا با ٨٤ درصد اول و با اختلاف زیادی ایران با ٣.٧ درصد دوم قرار گیرد. اما امنیت مورد ادعای تلگرام چیز بیشتری از اپلیکیشنها و صفحههایی که از SSL استفاده میکنند، نیست.
اگر از تلگرام برای افزایش امنیت و حفظ حریم خصوصی استفاده میکنید، باید بدانید که درحالحاضر، هکرهای کاربلد میتوانند پیامهای شما خوانده یا حتی متن پیامهای شما را بازیابی کنند. اما چالش اصلی پیشآمده در گروههای فارسی چیست؟ بهنظر میرسد آنچه تحت عنوان متن پیام یادشده بههمراه لینک وبسایت چتتلگرام انتشار یافته، یک کرم - worm- بوده که این اکانت ممکن است برای نخستین بار توسط یک کاربر در یک گروه انتشار یافته باشد.
بنابراین هر کاربر دیگر –درحالیکه نیت خیر دارد- اقدام به انتشار آن در گروههای دیگر بهمنظور هشدار به کاربران میکند، در حالی که او خود تبدیل به عامل تکثیر آن میشود. این حالت ممکن است حتی توسط یک ربات که در قالب یک کاربر خود را معرفی کرده، صورت گیرد.
بنابراین بهترین حالت این است که ادمین –مدیر- گروه بهمحض مشاهده این پیام آن را حذف کند. از طرفی کاربران باید به این مسئله توجه کنند که با وجود ادعاهایی که مدیران شرکتهای تولیدکننده اپلیکیشنهای موبایلی نسبت به حریم خصوصی افراد مطرح میکنند، اما با وجود این نهادهای امنیتی میتوانند با یکسری تکنیکهای خاص اطلاعات و محتوای گروهها را رصد کنند.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفته بود سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات نظارت کاملی بر تمام شبکههای اجتماعی داشته که دراینمیان با منتشرکنندگان محتواهای غیراخلاقی و شبکههایی که به انتشار مسائل امنیتی اقدام میکنند، برخورد میکنیم.
اما توصیهای که میتوان حداقل به کاربران تلگرام داشت، این است که برای چتکردن میتوانند از بخش secret chat استفاده کنند، زیرا در این بخش علاوه بر اینکه از پروتکل https استفاده شده، کاربران میتوانند برای نمایش متن ارسالی، زمان تعیین کنند تا پس از ارسال هر متنی، پس از خواندهشدن، آن متن بهصورت خودکار حذف شود.
یک مقام امنیتی روسی از حضور ۵هزار سعودی در گروه تروریستی تکفیری داعش خبر داد و درباره پیامدهای بازگشت این تروریستها به عربستان هشدار داد.
به گزارش جنوب نیوز به نقل از تسنیم، یک مقام امنیتی روسی از حضور ۵هزار سعودی در گروه تروریستی تکفیری داعش خبر داد و درباره پیامدهای بازگشت این تروریستها به عربستان هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری سوریه، یوگنی لوکیانوف معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه تأکید کرد عربستان و دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس باید این نکته را درک کنند که هدف بعدی گروههای تروریستی در صورت سقوط دولت سوریه خواهند بود.
لوکیانوف خاطرنشان کرد: کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بهویژه سعودی باید برای بقای دولت سوریه دعا کنند، زیرا سوریه آخرین دژی است که از امنیت و جان آنها حمایت میکند و اگر دولت سوریه سقوط کند، سعودی و دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هدف بعدی گروه تروریستی داعش خواهند بود.
معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه تأکید کرد تعداد سعودیهای گروه داعش به پنجهزار نفر افزایش یافته است و هنگامی که مرحله فعال از رویارویی پایان یابد، آنها قطعاً به کشورهای خود بازخواهند گشت و تنها کاری را که خوب بلدند، یعنی کشتار مردم انجام خواهند داد.
این مقام روسی همچنین به انتقاد از جنگ افروزی رژیم سعودی در یمن پرداخت و گفت دخالت سعودی در یمن، کانون تنش دیگری را ایجاد کرده است.
لوکیانوف خاطرنشان کرد: گروه داعش بهشیوه متفاوت از شبکه القاعده رفتار میکند و تنها به اقدامات تروریستی و انفجار بمب بسنده نمیکند، بلکه سرزمینها را اشغال میکند و هیچ سرزمین و کشوری از اقدامات تروریستی گروه تروریستی داعش در امان نخواهد بود.
این مقام روسی تأکید کرد روسیه به اجرای تعهدات خود بر اساس توافقنامههای امضا شده با سوریه در خصوص صادرات سلاح به این کشور پایبند است.
وی در این زمینه گفت: ما بر اساس قراردادهایی که در گذشته امضا کردیم، سلاحها را به سوریه صادر میکنیم.
به گزارش ایسنا، در «نشریه عصبشناسی، جراحی مغز و اعصاب و روانپزشکی» آمده است که در پی تورم زیاد عضلات پشت پای یک زن 35 ساله استرالیایی، شلوار او با بریدن از تنش خارج شد.
او که به تازگی به خانهای نو نقل مکان کرده بود، مجبور شد ساعت ها زانو بزند تا وسایل را در کابینتهای خالی جا بدهد. غروب آن روز پاهایش بیحس و راه رفتن برایش دشوار شد.
پزشکان معتقدند که این زن به عارضهای به نام «سندرم کمپارتمان» مبتلا شده که با پوشیدن شلوار جین تنگ بدتر شده است.
سندرم کمپارتمان (compartment syndrome) اختلالی است که میتواند خطرناک باشد و به دلیل خونریزی یا ورم در داخل بافت ماهیچهای محصور ایجاد میشود. در مورد این زن، بافت ماهیچهای عضله پشت پا به این عارضه دچار شد.
این مشکل باعث شد که این بیمار به زمین بیفتد و نتواند از جایش بلند شود. او مجبور شد چندین ساعت روی زمین دراز بکشد.
بعد از معاینه در بیمارستان معلوم شد که پاهای او تورم بسیار زیادی داشته است. اگرچه کف پاهایش گرم بود و جریان خون آنها به حد کافی، اما ماهیچههایش ضعیف و تا حدی بیحس شده بودند.
به دلیل افزایش فشار در عضلات پشت پا، به اعصاب و عضلات او آسیب رسیده بود. به او سرم تزریق شد و چهار ساعت بعد توانست به تنهایی راه برود.
پزشکان دیگری هم مواردی از سوزن سوزن شدن و بیحس شدن عضلات ران در اثر پوشیدن شلوارهای جین تنگ گزارش کردهاند، هرچند احتمال رخ دادن این حالت برای بیشتر مردم، اندک است.
«پریا داسوجو»، مشاور انجمن فیزیوتراپی انگلیس میگوید که مثل سایر هشدارهای مشابه، مورد ارائه شده (زن استرالیایی) حالت بسیار شدیدی از این عارضه را نشان میدهد اما با این حال اگر کسی درد مداومی دارد باید به پزشک مراجعه کند.
یک مار پیتون که یک جوجه تیغی بزرگ را بلعیده بود به سرانجامی تلخ مبتلا شد و هم خودش و هم جوجه تیغی کشته شدند.
به گزارش تسنیم، جوجه تیغی در درون شکم مار تیغهایش را باز و در شکم مار فرو کرد. نتیجه، خونریزی داخلی مار و کشته شدن مار بود.
مأموران حیات وحش که با جثه عظیم و باد کرده مار پیتون مواجه شده بودند با باز کردن شکم مار، تیغهای جوجه تیغی را در جدار شکم مار یافتند و در این حال جثه مرده جوحه تیغی را نیز از درون شکم مار درآوردند.